Nominiraj najbolju kolegicu
ili kolegu

Osvoji vrijednu nagradu za cijeli tim!

Opis natječaja

Koliko bi samo posao bio dosadan da svakodnevno nismo okruženi zanimljivim ljudima? A koliko bi samo dan bio besmislen bez ispijanja kave s tim istim ljudima? Ne možemo ni zamisliti. Kako nijedan dan ne prođe bez šalice kave uz čašicu razgovora, organizirali smo nagradni natječaj u kojem možete osvojiti godišnju zalihu kave za cijeli ured.

Nominirajte najboljeg kolegu, škljocnite njegovu fotku (neobavezno, ali poželjno) i napišite zašto nominirate tu sretnicu/sretnika. Budite maštoviti, šaljivi i brzi, jer u pitanju je vrlo ozbiljna stvar - 1000 šalica omiljenog crnog napitaka. Nominacije primamo od 18. srpnja do 04. kolovoza nakon čega objavljujemo imena troje ponosnih vlasnika zalihe Barcaffe kave i ime kolege kojeg će nakon dobitka, vjerujte nam, svi na poslu - još više cijeniti.


Dobitnici su:

Marko Tarandek (nominacija: Željka Siladi)
Ivana Pezelj (nominacija: Igor Vranjković)
Magdalena Dedić (nominacija: Ivanka Brcko)

Svi dobitnici bit će obaviješteni putem e-mail adrese o načinu preuzimanja nagrade.
tablet

Što odlikuje kvalitetnog kolegu? *

0

međusobno pomaganje u ispunjavanju zadataka

0

otvorena i iskrena komunikacija

0

izostanak tračanja na radnom mjestu

0

zamjene tijekom godišnjih odmora i bolovanja

Primjeri

Inspirirajte se i nominirajte svoju omiljenu kolegicu ili kolegu!

Koliko nas se može pohvaliti kolegom koji svaki dan donosi finu papicu na degustaciju?

Orioly kao startup koji pomažu malenim tour agencijama da uspješnije organiziraju putovanja, najbolji su primjer da je uz puno truda, moguće sve postići. Na izazove odgovaraju smislom za humor, kreativom i međusobnom podrškom, a da su kao kolege odlična ekipa, uvjerit će vas svojim odgovorima.

Koje su odlike kvalitetnog kolege?

Kvalitetni kolega je svatko u uredu tko je spreman pomoći ili onaj koji donosi čokoladu na posao. Hehe! :) U Orioly-u uvijek cijenimo dobar smisao za humor i pozitivan stav.

Tko je zadužen za kuhanje kave, a tko se ne smije približavati kuhalu/štednjaku?

Naše kuhalo. :) U Orioly-ju uglavnom svatko sebi kuha kavu, no ako je netko od kolega u gužvi uvijek se nađe osoba koja će skuhati kavu za sve.

Pet osobina koje bi istaknuo da pravi kolega mora imati (entuzijazam, kreativnost, povjerenje...).

Pet osobina pravog kolege su: razumijevanje, međusobna podrška, smisao za humor, proaktivnost i pozitivan stav da je sve moguće napraviti i postići.

Bez čega/bez koga ne možete zamisliti dan u uredu?

Bez vode. Haha! Ne možemo zamisliti dan bez ugodne radne atmosfere u uredu, bez obzira na sve izazove koje posao donosi.

Kako izgled vaš dan u uredu (sasvim (ne)običan dan na poslu)?

Radno! Imamo klizno i po potrebi fleksibilno radno vrijeme. Okupljamo se oko ručka kada nastojimo ne pričati o poslu. :) Svi smo na Slack aplikaciji koji koristimo za internu poslovnu komunikaciju, a tu i tamo netko pošalje neki gif da nam uljepša dan. :)

Opišite idealnog kolegu.

Idealni kolega je onaj koji nas svako jutro iznenadi s novim jelom koje nam donosi na degustaciju! :D hehe! Idealni kolega mora biti tolerantan, spreman pomoći i imati dobar smisao za humor (naš predsjednik uprave LOL). :)

Digitalni marketing Nove TV odobrio: Iva kuha najbolju kavu

Kolege iz digitalnog marketinga Nove TV pripremile su nam kratke i slatke odgovore u njihovom stilu. Osim što obožavaju kad im netko „uvali“ posao prije nego pobjegne na godišnji, crni humor s dvije žlice šećera nešto je bez čega ne mogu zamisliti radni dan.

Koje su odlike kvalitetnog kolege?

Kad ti uvali svoj posao i ode na godišnji.

Tko je zadužen za kuhanje kave?

Iva najbolje kuha kavu dok se Miro ne smije približavati štednjaku niti bilo kakvim kućanskim aparatima s obzirom na njegovu (neslavnu) prošlost s elektroničkim stvarčicama.

Pet osobina koje bi istaknuo da pravi kolega mora imati (entuzijazam, kreativnost, povjerenje... što god).

Naporan, tvrdoglav, dosadan, zabadalo i pametnjaković.

Bez čega/bez koga ne možete zamisliti dan u uredu?

Bez Ronalda (kaširanac) i bez dostavljača hrane.

Kako izgled vaš dan u uredu (sasvim (ne)običan dan na poslu)?

Instagram, Facebook, Twitter, malo maila, You tube, Snapchat... Sto filtera i puno statistika. Estetiku provlačimo kroz sve kanale, a svakodnevno pratimo digitalne trendove, jer u samo par dana društvene mreže dožive tisuću novotarija.

Kako izgleda vaš idealan kolega?

Cinizam do kraja, malo crnog humora i dvije žlice šećera. Uz puno kave - tu se rađaju najbolje ideje. Bez Ivine kave ne započinje kvalitetan dan.

Posljednje prijave

Nominirajte najboljeg kolegu

Ispunite obrazac osobnim podacima te nominirajte najboljeg kolegu.