KREATIVCI, UKLJUČITE SE!

Jutarnji.hr i INmusic nagrađuju vaš dizajn!

Pozivamo sve zainteresirane umjetnike da se odazovu na kreativni natječaj osmišljavanja festivalske majice. INovativan natječaj namjenjen je mladim umjetnicima, dizajnerima i onima koji se tako osjećaju, a žele i mogu pokazati do kud seže njihova kreativnost. Najbolji dizajn otisnut će se na majice koje će se moći kupiti na festivalu.

Sudjelovati možete upisom osobnih podataka u obrazac, uploadom vlastitog dizajna i kratkog opisa svojeg rada.  Nagradni natječaj traje do ponedjeljka, 16. svibnja u 12 sati. Od 17. svibnja do 20. svibnja slijedi glasovanje čitatelja i stručnog žirija nakon čega će ime dobitnika biti objavljeno na službenim stranicama INmusica i na portalu Jutarnji.hr. Sretno svima!

Pročitajte upute o izradi dizajna!

    *Sva polja su obavezna, a prijave s nepotpunim podacima neće biti razmatrane. Prijavom prihvaćate Pravila nagradnog natječaja.

    Ispunjenjem obrasca pošiljatelj daje privolu da njegove osobne podatke EUROPAPRESS HOLDING d.o.o. smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom informiranja o promidžbenim aktivnostima i dostave daljnjih promidžbenih materijala EUROPAPRESS HOLDING d.o.o.