potpuno novi compass

Potpuno novi Jeep® Compass odvest će vas dalje od standardnih i konvencionalnih putova kako biste mogli razmotriti svakodnevni život na nekonvencionalan način. Legendarna maska sa sedam otvora, najpoznatiji simbol marke Jeep® stilizirana je kako bi potpuno novom modelu Jeep® Compass pružila svježu i inovativnu osobnost. Najbolja značajka potpuno novog modela Jeep® Compass: kromirani okvir otvora za dnevno svjetlo koji zaokružuje stražnje staklo, što vozilu daje profinjeni izgled više klase, uravnotežen agresivnom i odmah prepoznatljivom pojavom.


profinjena duša

Krenite na putovanje na kojem ćete sresti četiri vodeće figure u polju dizajna, korisničkog iskustva, tehnologije i sposobnosti, koje su svojim radom i načinom razmišljanja promijenile društvo i svakodnevni život, nadahnjujući kako ljudi pristupaju promatranju i interakciji sa svijetom. Precizna završna izrada i visokokvalitetni materijali istaknute su značajke Jeep® kožom presvučenog upravljača s integriranim kontrolama audio, glasovnog i sustava pomoći u vožnji, koje omogućuju da ruke zadržite na upravljaču uz svu pažnju usmjerenu na cestu.


svladavanje prostora

Potpuno novi Jeep® Compass nudi dva inovativna pogonska sustava za u klasi najbolje 4×4 sposobnosti. Jeep® Active Drive i Jeep® Active Drive Low automatski se i bez prekida prebacuju između 4×2 i 4×4 pogona za stalno usmjeravanje okretnog momenta i optimalno držanje podloge. Selec-Terrain® sustav upravljanja pogonom projektiran je za optimiziranje vožnje s pogonom na četiri kotača za dosad neviđene sposobnosti na bilo kojem terenu. Ovaj sustav elektronski koordinira i optimizira do 12 sustava, osiguravajući unaprjeđenu kontrolu vozila.hotel risnjak

U Zelenom srcu Hrvatske, u Delnicama, u središtu Gorskog kotara, smjestio se hotel Risnjak. Dugogodišnja turistička tradicija garancija su kvalitetne usluge i ponude raznovrsnih programa i aranžmana u svako doba godine. Svaki naš teambuilding program ili individualni aranžman nastoji dotaknuti različite prirodne i kulturne ljepote Gorskog kotara, koje boravak čine zanimljivijim, atraktivnijim i svakako omogućuju gostu aktivni boravak u Gorskom Kotaru.

Natječaj je završio, ime dobitnika je:

Mihovil Petković, Kutina